Kaj je osebna diagnostika?

Naše zdravje je najpomembnejše, kar pa včasih zaradi vse hitrejšega tempa življenja malo zanemarimo.  Ker se ob pojavu novodobnih bolezni vedno več poudarja pomen preventive, je skrajni čas, da zdravje vzamemo v svoje roke. Veliko obolenj in zdravstvenih težav je enostavno preprečiti ali zdraviti, če so odkrita pravočasno. Tu nastopi potreba po informacijah o zdravstvenem stanju našega telesa. Osebna diagnostika nam te informacije nudi v trenutku, ko jih potrebujemo.

Komu je osebna diagnostika namenjena?

Pravočasno odkrivanje bolezenskih simptomov, še preden se razvijejo v bolezen, lahko občutno izboljša kakovost našega življenja, ob zgodnjem odkritju bolezni pa olajša potek zdravljenja bolezni. Zato je preventivna medicina ključnega pomena za dolgo, zdravo in kakovostno življenje.

S tega vidika je osebna diagnostika namenjena vsem, ki želijo vpogled v svoje zdravstveno stanje z namenom preventive ali odkrivanja bolezni. Ker je osebna diagnostika v obliki hitrih testov prilagojena tudi za domačo uporabo, nam enostavno in hitro prikaže zdravstveno stanje našega organizma tudi v domači kopalnici.

Prednosti

  • Omogoča testiranje za domačo uporabo
  • Enostavno ugotavljanje posameznih parametrov iz različnih vzorcev (slina, kri, urin)
  • Hitri in zanesljivi rezultati, brez čakanja

Morda vas zanima tudi