Naroči komplet za samovzorčenje zdaj!

Če ste izbrali preiskavo, ki jo želite opraviti, izpolnite spodnji obrazec in naročite komplet za samovzorčenje. V paketu bodo vsi pripomočki (ampule za zbiranje sline, ali komplet za zbiranje kapilarne krvi), ki jih potrebujete za vzorčenje, skupaj s kuverto za povratno pošiljanje vzorcev. Poleg boste prejeli tudi navodila za vzorčenje ter predračun za izbrane analize.

Naročila, prejeta do 13. ure, bodo načeloma odposlana še isti dan, zato lahko dostavo pričakujete v naslednjem dnevu. Dobili boste tudi sporočilo za sledljivost paketa. V primeru vprašanj nas pokličite na 059-162-018 ali 070-766-322.

Svetujemo, da komplet naročate le zase.

V kolikor kompleta ne naročate zase (morda za partnerja ali pa hkrati naročate komplete za več oseb ipd), nam to nujno dopišite pod opombe, da bomo lahko pripravili ustrezen komplet.

Vzorčenja za otroke ne opravljajte sami doma.

  Natančno izpolnite vaše podatke

  Ime in Priimek (obvezno)

  Ulica (obvezno)

  Poštna številka in kraj (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Vaš telefon (obvezno)

   

  Katero preiskavo želite opraviti? (izberete lahko več možnosti)

   

  HORMONI

   

  Kortizol

   

  Ženski hormoni

   

  Moški hormoni

   

  Melatonin

   

  INTOLERANCA NA HRANO

   

  ALERGIJE

   

  *** Pri naročilu kompleta za vzorčenje kapilarne krvi in (ali) sline na dom, zaračunamo stroške kompleta za vzorčenje, stroške poštnine ter povratnega pošiljanja in stroške materiala za odvzem kapilarne krvi in (ali) sline v vrednosti 5,90€! Za naročila, oddana do 13. ure, bodo pošiljke odposlane še isti dan. Dostavo tako lahko pričakujete naslednji dan.

   

  Bi nam radi še kaj sporočili?