Kdo smo?

Medicare PLUS d.o.o. je zasebni diagnostični laboratorij, ustanovljen z namenom  zagotavljanja storitev s področja diagnostike v zdravstvu. Naš primarni fokus je osebna diagnostika. Pokrivamo naslednja področja imunologije in biokemije:

V našem laboratoriju s sodobnimi laboratorijskimi analizatorji izvajamo preiskave iz sline, krvi in blata za odkrivanje različnih parametrov.

Osebna diagnostika nam predstavlja izziv za prihodnost. Vodi nas strokovnost in učinkovitost na vseh področjih sodobne laboratorijske diagnostike, pri delu pa uporabljamo slovensko znanje, saj analize opravljamo sami.

Naša vizija je približati osebno diagnostiko posamezniku.

Laboratorij ima dovoljenje za opravljanje preiskav laboratorijske biomedicine, ki ga je izdalo Ministrstvo za Zdravje (št. dovoljenja: 0600-47/2020/16).

Naš nabor preiskav redno posodabljamo. Za aktualen nabor preiskav kliknite na preiskave ali pa si oglejte cenik preiskav. Ker pa sodelujemo tudi z drugimi laboratoriji v Sloveniji in tujini, lahko vaš vzorec tudi posredujemo. Pokličite nas na 059-162-018 ali 070-766-322 ali pa nam pišite na laboratorij@medicareplus.si 

V laboratoriju vas bomo sprejeli glavna medicinska sestra, laboratorijski tehniki ali inženirka laboratorijske biomedicine.