Moški spolni hormoni

50,00 

Preverite moške spolne hormone iz sline.

  • Vam primanjkuje energije?
  • Imate težave v spolnosti?
  • Izgubljate mišično maso in pridobivate maščobne obloge?
  • Vzorčite doma, pošljite po pošti.
  • Odkrivanje andropavze pri moških.

Komu se priporoča testiranje?

Testiranje priporočamo vsem, ki se soočate z znaki upada testosterona, sploh če so ti nenadni. Mednje sodi postopno izgubljanje energije, izguba mišic in zbranosti, nastanek ali povečanje maščobnih oblog, zmanjšano vzdržljivost, izgubo libida in pojav erektilne disfunkcije.

Kako poteka testiranje?

Z dodajanjem izdelka v košarico, na dom dobiš komplet za vzorčenje moških spolnih hormonov iz sline. V kompletu dobiš tri vzorčevalne ampule, vprašalnik, navodila za vzorčenje ter pošiljko, v kateri vzorce pošlješ nazaj k nam v laboratorij.

Kaj dobim?

Po opravljeni laboratorijski analizi pripravimo klinično veljaven izvid. Izvid prejmeš v roku 5-7 dni. Z izvidom se obrneš na svojega zdravnika.

Na izvidu bodo podane vrednosti hormona testosterona in estradiola ter okvirne referenčne vrednosti za tvojo starost in spol.

Napotki za odvzem

Pred testiranjem svetujemo, da se posvetujete z zdravnikom ali terapevtom. V primeru dvoma nas pokličite na 059-162-018 ali 070-766-322. Pred vzorčenjem si ne ščetkate zob. Vzorčite 3x znotraj 2 ur. Vabimo pa vas, da si preberete tudi najpogostejša vprašanja in odgovore.