Sprejemamo le naročene paciente. Prosimo, da se pred obiskom naročite na naši spletni strani, hvala. Paciente sprejemamo med 7.00 in 15.00 uro.

Bi se radi naročili?

Ker pri nas cenimo vaš čas, vam ponujamo možnost naročanja na željeni termin, s čimer vam lahko omogočimo, da ste na vrsti takoj.

V spodnjem koledarju si izberite termin obiska v laboratoriju, na e-naslov pa boste dobili potrditev izbranega termina.

Pred izbiro termina pa upoštevajte priporočila za odvzem krvi za posamezne preiskave:

  • Če morate kri oddati na tešče, potem izbirajte med termini do 10. ure

  • Urinskih preiskav pri nas NE izvajamo

  • Za test laktozne intolerance je čakalna vrsta, zato se ne naročajte sami, ampak nas pokličite na 070/766-322. Hvala za razumevanje.

Se vidimo pri nas!

 

NAVODILA ZA ODVZEM KRVI ZA NAJPOGOSTEJŠE PREISKAVE

ANALIZA ŠČITNICE

Za ščitnico je kri najprimerneje oddati med 10. in 16. uro v dnevu, ni treba na tešče. Zgodnejši odvzem lahko vodi v lažne vrednosti ščitničnih hormonov. (Pri izbiri termina za naročanje upoštevajte uro, če želite še dodatne preiskave, saj nekatere zahtevajo jutranji odvzem na tešče, npr. glukoza, jetrni encimi, inzulin itd).

HORMONI

Če želite oddati kri za preiskave hormonov, upoštevajte pravi trenutek v ciklusu (med menstruacijo za FSH in LH ter 20.-23. dan ciklusa za progesteron in estradiol). Če niste prepričani, so informacije o pravem trenutku merjenja posameznih hormonov glede na cikel, na voljo tukaj.

PROLAKTIN RITEM

Če potrebujete preiskavo prolaktin ritem, potem vas prosimo, da si rezervirate dva zaporedna termina po 10. uri, saj boste pri nas približno eno uro.  Hvala za razumevanje.

ODVZEM KRVI ZA OTROKE

Odvzeme krvi za otroke (po navodilu pediatra) izvajamo po 12. uri. Splošnih laboratorijskih preiskav za otroke ne izvajamo (hemogram, biokemija, vitamini,…).

maj 2024
pon tor sre čet pet
2930123
678910
1314151617
2021222324
2728293031

NAROČILNICO NA PREISKAVE LAHKO NATISNETE TUKAJ

Z diagnostičnimi preiskavami lahko pravočasno odkrijemo nekatere spremembe v delovanju naših organov in dobimo sliko o splošnem zdravju. Brez čakalnih vrst.